Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرهنگ فضل الله شیری روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اعلام کرد: با توجه به تعطیلی‌های قبلی مراکز شماره گذاری و تعویض پلاک به خاطر وضعیت قرمز کرونا و تعداد بالای متقاضیان، با پیگیری پلیس راهور مقرر شد این مراکز بازگشایی شده تا بتوانند فعالیت داشته و خدمات ارایه کنند.

وی در خصوص خطای سامانه و مشکلاتی که در سامانه نوبت دهی برای شهروندان وجود دارد، افزود: با توجه به تعداد متقاضیان زیاد در شهرها به خصوص کرمانشاه برای تعیین نوبت و رزرو،  ثبت نام در سامانه نوبت دهی به صورت تمرکزی توسط راهور ناجا برنامه زمانبندی شده و نوبت دهی اینترنتی برای استان ها راه اندازی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس پلیس راهور کرمانشاه با بیان اینکه در استان سه شهر کرمانشاه، اسلام آبادغرب و سرپل ذهاب خدمات تعویض پلاک را بصورت نوبت دهی اینترنتی ارائه می‌دهند، اظهار کرد: متقاضیان خدمات تعویض پلاک در شهرهای یاد شده می‌توانند از ساعت ۱۴ برای رزرو نوبت از طریق سامانه اقدام کنند.

وی با بیان اینکه برای فعال شدن نوبت دهی اینترنتی تعویض پلاک درسایر شهرها استان برابر اعلام راهور ناجا بصورت تمرکز و تدیریجی اقدام خواهد شد، یادآور شد: در حال حاضر امکان دریافت نوبت تا ۶ روز بعد در سامانه وجود دارد و هر روز در ساعت اعلامی هر استان، یک روز به ظرفیت نوبت دهی اضافه می‌شود.

سرهنگ شیری از مردم درخواست کرد در ساعت رزرو شده در مرکز تعویض پلاک حضور داشته باشند و حتما از ماسک استفاده کنند چرا که این مراکز به خاطر سلامت شهروندان و پیشگیری از شیوع بیشتر ویروس کرونا از ارائه خدمات به مراجعینی که رعایت پروتکل‌های بهداشتی را نمی‌کنند، معذور است.

رییس کمیته اطلاع‌رسانی ستاد مدیریت کرونا دانشگاه علوم‌پزشکی کرمانشاه گفت: براساس رنگ‌بندی جدید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، ۱۰ شهرستان استان کرمانشاه از امروز (شنبه ششم شهریور) در وضعیت قرمز کرونایی قرار می‌گیرند.

مهدی محمدی افزود: براساس رنگ بندی جدید شهرستان‌های پاوه، گیلانغرب، اسلام آبادغرب، صحنه، هرسین، کرمانشاه، جوانرود، کنگاور، سنقر و کلیایی و سرپل ذهاب در وضعیت قرمز کرونایی قرار دارند.

وی تاکید کرد: براساس این گزارش، شهرستان‌های روانسر، دالاهو و قصرشیرین در وضعیت نارنجی و شهرستان ثلاث باباجانی در وضعیت زرد قرار دارند.

رییس کمیته اطلاع‌رسانی ستاد مدیریت کرونا دانشگاه علوم‌پزشکی کرمانشاه رنگ بندی جدید کرونایی را نشان دهنده وضعیت بحرانی در این استان دانست.

به گزارش ایرنا، هم‌اکنون یک هزار و ۴۱۱ بیمار کرونایی در مراکز درمانی استان بستری هستند که از این تعداد ۲۰۹ نفر در بخش مراقبت‌های ویژه بستری شده‌اند.

مجموع جان‌باختگان استان کرمانشاه هم از ابتدای شیوع کرونا تاکنون به ۲ هزار و ۱۴۴ نفر رسیده است.

برچسب‌ها تعویض پلاک پلیس راهور ناجا کرمانشاه محدودیت های کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تعویض پلاک پلیس راهور ناجا کرمانشاه تعویض پلاک پلیس راهور ناجا کرمانشاه محدودیت های کرونا تعویض پلاک نوبت دهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۳۵۶۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد مراکز مشاوره فعال برای حل مشکلات دانشجویان

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان گفت: ایجاد مراکز مشاوره فعال و استفاده از ظرفیت خیرین یکی از مهم‌ترین راهکارهای کاهش مشکلات دانشجویان است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، جهانگیر جوانمرد در نشست با مسئولان فرهنگی دانشگاه ها اظهار داشت: در صورتی که از ظرفیت علمی دانشگاه‌ها، نخبگان و صاحبنظران به خوبی استفاده شود در پیشگیری از وقوع بسیاری از معضلات اجتماعی به نتایج خوبی دست می یابیم.

وی با انتقاد از فاصله فکری ایجاد شده در بین اساتید و دانشجویان خاطرنشان کرد: تقویت مهارت های ارتباطی از طریق برگزاری دوره های آموزشی و گفتمان بین اساتید و دانشجویان به منظور فراهم کردن فرصت های آشنایی با مشکلات دانشجویان و تلاش برای حل آن ضروری است.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان اردبیل با بیان اینکه مقوله پیشگیری یک امر فرازمانی و فراقوه ای است، گفت: یکی از مهمترین راهکارهای کاهش آسیب‌ها، استرس‌ها و نیز سایر مشکلات دانشجویان، ایجاد واحد‌های مشاوره فعال و مراکز نیکوکاری در دانشگاه‌هاست که می‌توان با استفاده از ظرفیت‌های دستگاه‌ها و نهاد‌ها و به ویژه خیرین نسبت به حل و فصل بسیاری از این مشکلات دست پیدا کرد.

در این نشست مسئولان فرهنگی دانشگاه‌ها نیز با قدردانی از حمایت‌های دستگاه قضایی استان از برنامه‌های پیشگیرانه در دانشگاه‌ها به تبیین و تشریح برنامه‌های خود پرداختند.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • ایجاد مراکز مشاوره فعال برای حل مشکلات دانشجویان
  • وضعیت سنجش رسانه‌های خدمت عمومی در ایران
  • افزایش ۵۰ درصدی ظرفیت مراکز جوارکارگاهی
  • ارایه خدمات رایگان تخصصی سلامت روان در البرز
  • خاش به پیشرفته ترین دستگاه ام.آر.آی ایران مجهز است
  • ۱۱۰ دندانپزشک به نیازمندان زنجانی خدمات ارایه می دهند
  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • خدمات مشاوره‌ای در ۱۷ نقطه حاشیه شهر مشهد ارایه شد
  • تعرفه معاینه فنی تنها یک سوم از هزینه این خدمات را پوشش می‌دهد
  • درخواست افزایش تعرفه معاینه فنی خودرو در سال ۱۴۰۳